joi, 5 martie 2015

Ca de la femeie la femeie: Urarea lui Catrinel Dumitrescu pentru femei

Despre spectacolul "Aici nu-i de joacă", care a avut aseară premiera la Teatrul Nottara, am spus că este un spectacol "cu femei, despre femei, dedicat bărbaţilor".

Aşa că ni s-a părut potrivit ca printre urările de la de la minunaţii noştri actori să avem şi urarea lui Catrinel Dumitrescu, pe care a făcut-o chiar în seara premierei, mai ales că în spectacol ea joacă rolul unui instalator (meserie atribuită "tradiţional" bărbaţilor) şi a fost nevoită să îşi scurteze numele în Alex pentru a învinge prejudecăţile potenţialilor clienţi legate de faptul că e femeie. O nedreptate, desigur, că doar ştiţi vorba aia, "Anything boys can do, girls can do better!" (Iertaţi-ne, domnilor, dar e luna noastră şi avem voie să ne alintăm şi noi. Da, aţi auzit bine, luna noastră! Nu, o singură zi nu ne mai ajunge :D )

Le felicităm încă o dată pe cele două actriţe, Catrinel Dumitrescu şi Victoria Cociaş, pentru spectacolul frumos de aseară şi dacă nu aţi ajuns să îl vedeţi, vă aşteptăm să o faceţi pe 13 martie, când are loc următoarea reprezentaţie.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu