miercuri, 18 martie 2015

La mulţi ani, Adrian Văncică!

Adrian Văncică în Vacanţă în Guadelupa

Azi sărbătorim un alt coleg foarte drag nouă şi un actor iubit de public. Elev al lui Mircea Albulescu, Adrian Văncică a absolvit Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică I.L. Caragiale din București şi a debutat pe scena Studioului Casandra.
În prezent, îl recunoaşteţi cu uşurinţă din apariţiile sale în lumea teatrului, a cinematografiei şi televiziunii, numărându-se printre puţinele personalităţi cu o imagine publică discretă. Un profesionist implicat, Adrian Văncică este un partener de joc generos, cu un simţ al umorului dezvoltat şi o spontaneitate care pot salva cele mai încurcate situaţii, pe scenă şi în culise.

De ziua sa, echipa Teatrului Nottara îi urează să fie sănătos, să aibă parte de cât mai multe împliniri în carieră şi în viaţa personală, iar pe dumneavoastră vă aşteptăm să îl vedeţi în spectacolele acestei stagiuni: Metoda de Jordi Galcéran, Scandal la Operă! de Ken Ludwig, Vacanță în Guadelupa de Pierre Sauvil și Éric Assous, Zeul măcelului de Yasmina Reza, 39 de trepte, adaptare a romanului omonim semnat de John Buchan şi Hangiţa de Carlo Goldoni.


Adrian Văncică în Zeul Măcelului

Adrian Văncică şi Gabriel Răuţă în Metoda

Adrian Văncică şi Alexandru Mike Gheorghiu în 39 de trepte

Adrian Văncică şi Raluca Gheorghiu în Scandal la Operă

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu