marți, 10 martie 2015

Oferta 1+1 revine

În semn de mulţumire pentru că ne-aţi ajutat să avem 10.000 de like-uri pe facebook, revenim cu oferta 1+1 (la un bilet cumpărat primiţi unul gratuit.

Oferta este valabilă pentru:

- primele 10 bilete cumpărate la spectacolul O noapte furtunoasă de I.L. Caragiale, din data de 11 martie
Ion Haiduc şi Crenguţa Hariton
în "O noapte furtunoasă"  

În regia lui Alexandru Mâzgăreanu, spectacolul O noapte furtunoasă este o punere în scenă nonconformistă a cunoscutului text de Caragiale. Cu scene îndrăzneţe, evenimente neaşteptate şi un Rică Venturiano interpretat de Ion Haiduc, propunerea noastră de O noapte furtunoasă este în special pe placul tinerilor.







- primele 20 de bilete cumpărate la spectacolul Drumul spre Mecca (Casa bufniţei) de Athol Fugard, din data de 12 martie


Ada Navrot, Anca Bejenaru și Sorin Cociș
 în "Drumul spre Mecca" 
În Drumul spre Mecca, Athol Fugard prezintă o dramă inspirată de viaţa şi fascinanta personalitate a lui Helen Martins, artist vizionar al Africii de Sud. În premieră naţională, textul său este pus în scenă la Tearul Nottara.

Helen trăieşte singură. De 15 ani, de la moartea soţului său a trebuit să îşi înfrunte cea mai mare temere: întunericul nesfârşit care îi ocupa sufletul şi încerca să îl sufoce. A luptat împotriva lui şi l-a cucerit. A descoperit drumul spre lumină, ca un dar nesperat şi şi-a creat, cu propriile mâini, o Mecca personală. Statuile cărora le-a dat formă îi înţeleg neliniştea; statuile şi licărul lumânărilor... Dezaprobarea şi scepticismul micii comunităţi din Nieu-Bethesda a anilor `70, batrâneţea şi toate neajunsurile ei sunt, însă, alţi demoni care trebuie înfrânţi. Poate de aceea singurătatea şi boala au înnegurat-o de la o vreme, iar întunericul s-a întors, ca un oaspete nepoftit. Oare harul creaţiei a părăsit-o? Oare prietenia Elsei şi dragostea protectivă a pastorului Marius vor reuşi să alunge întunericul? Fiecare îi doreşte binele şi fecare ţine profund la ea. Ce va alege Helen?


Vom anunţa pe pagina de facebook a Teatrului Nottara când se termină oferta, aşa că fiţi cu ochii pe pagină. Dacă totuşi eraţi deja pe drum când am anunţat noi finalizarea ofertei, fiţi liniştit că nu aţi făcut drumul degeaba şi vom extindem oferta în asemenea situţii excepţionale.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu