luni, 5 octombrie 2015

Căutăm un membru pentru Juriul Spectatorilor în Fest(in) pe Bulevard


Mai sunt doar câteva zile până începe a III-a ediţie a Festivalului Internaţional de Teatru Fest(in) pe Bulevard. Vrei să fii unul dintre cei 5 membri ai Juriului Spectatorilor din secţiunea Bulevardul Comediei?

Înscrie-te la concursul nostru şi poţi avea parte de cinci seri de comedie de neuitat, la finalul cărora poţi decide chiar tu care spectacol merită să câştige. Dar ai grijă că e treabă serioasă, aşa că asigură-te că îţi eliberezi serile în perioada 10-16 octombrie, ca să poţi fii un jurat conștiincios. Pentru a fi cât mai aproape de noi, îţi oferim şi cazare (o cameră dublă) la Hotel Ambasador pe toată perioada menţionată.

Ce trebuie să faci: spune-ne într-un comentariu pe pagina de facebook www.facebook.com/Nottara, la postarea dedicată concursului, trei motive pentru care vrei să vii la spectacolele din festival. Fii altruist şi dă share postării, să se poată înscrie şi prietenii tăi.

Câştigătorul este ales prin tragere la sorţi şi anunţat pe data de 9 octombrie. Ca să fim siguri că putem să îţi dăm la timp vestea cea bună în cazul în care câştigi, am aprecia dacă ne-ai trimite numărul tău de telefon prin mesaj privat pe pagina de facebook a teatrului.

Succes!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu